loader image

Οι δηλώσεις του Coach Καραγιαννίδη για το τριτο παιχνίδι με την Μακαμπή

Οι δηλώσεις του coach Νεκτάριου Καραγιαννίδη μετά τον αγώνα με την Μακαμπή.

Ν.Κ. Ήταν μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων, με μια ομάδα που δεν μας ταίριαζε καθόλου. Σίγουρα το ότι έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και στα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικό για εμάς γιατί μέσα στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. 

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μακαμπή δεν ήταν καλό για εμάς, ήμασταν πολύ άστοχοι και πολύ δίκαια χάσαμε. Αλλά σήμερα ήμασταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι. Παρόλο που είναι μια ομάδα που δεν μας ταιριάζει, καθώς παίζει με ψηλά σχήματα, είναι προπονημένοι, καλά δομημένοι, με εναλλαγές στην άμυνα και καλό προπονητικό team. 

Εγώ προσωπικά την υπολόγιζα και θεωρώ οτι είναι μία απο τις σκληρές ομάδες του πρωταθλήματος αλλά αντεπεξήλθαμε και προχωράμε τώρα για τον τελικό. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς.

Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Μακαμπή για την αγωνιστικότητα της. Πολλά μπράβο στους παίκτες μου, που μπορέσαν να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση μέσα στο Αλεξάνδρειο και να δείξουν χαρακτήρα,  δίνοντας έναν αγώνα όπως έπρεπε κερδίζοντας έτσι την πρόκριση στους τελικούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *