loader image

Σπουδαία νίκη επι του Πανελληνιου με τελικο σκορ 68-63

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Εθνικός μας στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου της Γ Εθνικής. Η ομάδα του Νεκτάριου Καραγιαννίδη έδωσε μάχη καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού με μια σπουδαία τέταρτη περίοδο, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ σε 68-63 επι της ιστορικής ομάδας του Πανελληνίου. Έπειτα από 40 συνολικά αγώνες ( πρωτάθλημα Α ΕΚΑΣΘ, Κύπελλο ΕΚΑΣΘ, μπαράζ ανόδου ΕΚΑΣΘ, ειδικό πρωτάθλημα ανόδου ΕΟΚ), η ομάδα μας ολοκληρώνει την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα μας φέτος έκανε περήφανα τα Λαγυνά και κατ΄επέκταση την Θεσσαλονίκη με την πορεία της στο πρωτάθλημα τιμώντας έτσι το Ελληνικό μπάσκετ.

Οι παίκτες, προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και το ΔΣ ευχαριστεί πολύ τον κόσμο και τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια μας σε αυτό το ταξίδι. Ευχαριστούμε που είστε μέλη της οικογένειας μας.  Ethnikos Laginon NeverStops.

Δεκάλεπτα: 17-23, 40-42, 55-56, 68-63

Εθνικός Λαγυνών (Καραγιαννίδης-Μισιρλόγλου): Καδής, Χρηστίδης 1, Μπατάκας 2, Σεφερίδης 8, Δημάκης 7(2), Λύτας 16(2), Ιατρίδης 12, Μαρκίδης 11, Γιώρτσιος 3(1), Φωτιάδης 8(1), Καραφεύγας.

Πανελλήνιος (Λημναίος-Κελής): Παπαδόπουλος Γ. 14(2), Γρηγορόπουλος, Ναντί, Καπινιάρης 2, Κούρτης 8(2), Οικονομάκης 9(1), Δρίβας 9(2), Ανδρεάτος 3, Κατιάκος 16, Τσελεπίδης 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *