loader image

Στιγμιότυπα από την προετοιμασία εν όψει του ειδικού πρωταθλήματος

Χθες ο Εθνικός ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση στο Ethnikos Laginon Sports Arena. Εν όψει της αποστολής στην Αθήνα για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου, ο coach Νεκτάριος Καραγιαννίδης έκανε έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία του Εθνικού.

Διαβάστε τις δηλώσεις του coach:

Ν.Κ.

Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας μας. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα για όλους μας, καθώς ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια πανελλαδικά. Συγχαρητήρια στους τέσσερις φιναλίστ που πήγαν ένα βήμα παραπάνω και συγχαρητήρια στην ομάδα της Ν. Ραιδεστού που πορεύθηκε μαζί μας μέχρι τους τελικούς.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου πάνω από όλα γιατί ήταν αυτοί που έπρεπε όταν έπρεπε. Μέσα από τους τραυματισμούς που είχαμε, μπόρεσε ο ένας να παίξει για τον άλλο και  να κάνουμε αυτό που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή, να βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι. Βέβαια τώρα έχουμε μία συνέχεια  η οποία δεν είναι για εμάς και ότι καλύτερο. Καλούμαστε να παίξουμε δυο αγώνες στην Αθήνα με τους δεύτερους των Αθηνών και του Πειραιά.

Ένα πράγμα που για εμάς είναι δύσκολο, γιατί εμείς θα πάμε εκεί και θα είμαστε μόνοι μας. Οι ομάδες των Αθηνών θα έχουν τον κόσμο τους, θα παίξουν σε γήπεδο που το γνωρίζουν, αλλά αυτό  αποφάσισε η ΕΟΚ και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Για εμένα είναι άδικο αυτό.  Εμείς θα πάμε να το παλέψουμε και οπού βγει. Το θέμα είναι ότι έχουμε καταφέρει τον στόχο που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς. Είμαστε δεύτεροι σε ένα πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες.

Το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλό μπράβο στους παίκτες μου και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμιζε το γήπεδο κάθε Δευτέρα. Χωρίς την δύναμη που μας έδινε ο κόσμος δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα  να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου και προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Καρασαββίδη,  αυτόν τον σπάνιο άνθρωπο ακούραστο εργάτη και εραστή του μπάσκετ που ξεκινήσαμε μαζί αυτή την προσπάθεια από την τελευταία κατηγορία της ΕΚΑΣΘ.  Από τότε ήταν διπλά στην ομάδα και στον καθένα παίκτη ξεχωριστά σε ότι χρειαστεί και ο οποίος όλα αυτά τα χρονιά ήταν παρών σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας, λύνοντας το κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που έχουν περάσει από τον Εθνικό από την Γ2 μέχρι σήμερα γιατί έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους για να φτάσει η ομάδα να γίνει η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΘ. Είναι και δικιά τους αυτή η επιτυχία. Τους ευχαριστώ όλους από τον πιο μικρό παίκτη που είχα στην Γ2 μέχρι τον πιο μεγάλο στην φετινή ομάδα. 

Μάλιστα συγκινήθηκα που είδα πολλούς από αυτούς να είναι στο τελικό των μπαράζ στο γήπεδο και άλλους να στέλνουν προσωπικά μηνύματα αλλά και στα Social της ομάδας, κάνοντας πράξη το κλισέ που λέει μια φορά Εθνικός για πάντα Εθνικός. 

Τέλος θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τα παλικάρια της φετινής ομάδας μου για αυτό που κατάφεραν και για την άψογη συνεργασία όλη αυτή την δύσκολη χρονιά. Ήταν όλοι μια καλή παρέα που στήριζε ο ένας τον άλλον και στα εύκολα και στα δύσκολα εντός και εκτός γηπέδου. Με μπροστάρηδες τους δυο αρχηγούς και πιο εμπείρους τον Χρηστίδη και τον Μπατάκα που είναι δυο άνθρωποι από τα καλά παιδιά  του αθλήματος, με μεγάλη εμπειρία από ομάδες και από αυτό που λέμε “καλό αποδυτήριο”.  Στην συνέχεια με όλους τους παίκτες που με τους κάλους χαρακτήρες που έχουν βάζανε κάτω το εγώ τους για το καλό της ομάδας και αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Τους ευχαριστώ όλους έναν προς έναν. Έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *