loader image

Συμμετοχη στο Τουρνουα Δημητρης Διαμαντιδης στη Καστορια

Tην περασμένη Κυριακή η Ακαδημία μας και πιο συγκεκριμένα το προ παιδικό και το παιδικό μας, είχαν την χαρά να συμμετέχουν στο 4ο Τουρνουά Δ. Διαμαντίδης στην Καστοριά. 

Επτά ομάδες, 140 αθλητές, οι προπονητές τους, το staff και πολλοί συνοδοί βρέθηκαν στην Καστοριά το τριήμερο 30,31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2024. Αυτός είναι ο απολογισμός σε αριθμούς, αλλά ο σημαντικότερος απολογισμός είναι η αμέριστη χαρά και η ικανοποίηση των παιδιών που απόλαυσαν τα παιχνίδια και η υπόσχεση τους για ένα λαμπρό μέλλον!

Μια γιορτή του αθλήματος που ο σύλλογός της Καστοριάς οργάνωσε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στις ομάδες που φιλοξενήθηκαν στην και που ήταν οι: Μαχητές Πεύκων Θεσσαλονίκης, Εθνικός Λαγυνών Θεσσαλονίκης, Πιερικός Αρχέλαος, Ζαφειράκης Νάουσας, I.B.C. Ιωαννίνων και Α.Σ. Άργος Ορεστικό. 

Η ομάδα του Εθνικού Λαγυνών συμμετείχε με 10 παιδιά, υπό την συνοδεία του Coach Γρηγόρη Μισιρλόγλου και του βοηθού προπονητή Βασίλη Πολυχρονιάδη. Τα παιδιά αναμετρήθηκαν σε δυο αγώνες. Ο πρώτος με το Άργος Ορεστικό και με την ομάδα της Καστοριάς. 

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της Καστοριάς για την πρόσκληση και για την άψογη φιλοξενία. 

Να ευχηθούμε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.